top of page
Zoeken
  • Gerda Lippens

Breien en haken, rustgevend en prikkelend tegelijk

Een dag zonder haken of breien, ik kan het me niet voorstellen. Mijn dag is pas goed als ik met handwerk bezig kan zijn. Het maakt mijn hoofd leeg en is rustgevendTegelijk betekent handwerk voor mij ook een uitdaging. Zie ik in een tijdschrift een mooi model, dan moet ik het uitproberen. Maar ik heb er moeite mee om de beschrijving naar de letter te volgen. Ik kan het niet laten om iets aan het patroon te veranderen. Om een mooiere afwerking te verkrijgen of een aparte techniek toe te passen. Tot het model naar mijn gevoel precies goed zit. Op die manier prikkelt handwerk ook mijn creativiteit.

Maar de grootste voldoening haal ik uit het delen van mijn ideeën. Ik leer mijn klanten heel graag de juiste technieken aan en geef tips om tot een perfect resultaat te komen. En daarvoor heb je natuurlijk het juiste materiaal nodig. Ik maak je dus ook wegwijs in het ruime aanbod van brei- en haakbenodigdheden van Elodia. En je verneemt op deze blog alles over materialen, garens en patronen. Tot gauw dus, met meer nieuws!

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page