top of page

Nuttige tips and tricks over handwerk via de blogartikels van breiwinkel Elodia

Elodia, blog
Gerda Lippens

Bent u bekend met de “handwerkmicrobe”?

Hallo,

ik ben Gerda van wolwinkel Elodia, gelegen in Waterland-Oudeman aan de grens met Nederland (in Oost-Vlaanderen). Mijn passie is altijd haken en breien geweest en liefst wilde ik niets anders doen, van ‘s ochtends tot ‘s avonds. En ik heb er iets op gevonden want ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt…

Er moeten immers modellen in mijn winkel hangen en dat is net mijn excuus. Ik brei en haak nu de hele dag want het is best een tijdrovende bezigheid. Daarom krijg ik af en toe hulp van mensen die even dol zijn op handwerk als ikzelf. Zo kan ik altijd leuke modellen voorstellen die mijn klanten inspiratie geven. En vooral veel zin om ook met wol, mohair of katoen aan de slag te gaan. Zeg nu zelf: is er een prettigere manier om met die microbe om te gaan?

Op deze blog wil ik af en toe mijn verhaal kwijt en meedelen waarmee ik bezig ben. Ik breng je hier ook op de hoogte van nieuwe trends, kleuren en ideeën. Of ik verwijs je naar mooie patronen.

iStock-892339174.jpg
Zoeken
iStock-97997066.jpg
Elodia

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe trends en materialen voor breien en haken? Wil je meer leren over een bepaalde techniek? Laat het me weten via het contactformulier. Dan wijd ik er graag een artikel aan op deze blog.

bottom of page