top of page

Ontdek hier de originele en fraai afgewerkte brei- en haakwerkstukken van Elodia

Elodia

Geen kledingstuk zo uniek als een handgebreide trui, vest of sjaal

Bij Elodia in Waterland-Oudeman vind je niet alleen een grote variëteit van garens, kleuren en handwerkmaterialen. Ik bied er ook alle afgewerkte modellen te koop aan. Ik heb ze met zorg gemaakt om je een - weliswaar beperkt - idee te geven van de creatieve mogelijkheden en kleurencombinaties. Maar je begrijpt dat er zoveel afwerkingen mogelijk zijn als er garens, tinten én smaken zijn. En net daarom brei ik ook op bestelling.

Heb je dus een mooi model gezien of heb je iets aparts in gedachten? Spreek erover en ik adviseer je. Welke garenkwaliteit aangewezen is, wat de verschillende kleuren zijn, welke knopen en accessoires ik in huis heb om je breiwerk helemaal volgens jouw voorkeur af te werken …

Met de foto’s op deze pagina krijg je al een eerste indruk. Ik haak en brei wat je maar wil: poncho’s, Bernadette vesten, ajoursjaals, debardeurs, truien met ronde of V-hals, jacquard truien, strepentruien enz.

Een tip

Ik heb al 3 jaar met succes deelgenomen aan de brei-, haak- en hobbybeurs in Flanders Expo in Gent. Wil je mijn afgewerkte modellen live zien en voelen, dan kom je naar de winkel of naar de stand op de beurs. Zodra de beurs weer doorgaat, lees je het wel op de website. Want ik popel om mijn klanten weer te ontmoeten.

Elodia

Aarzel niet om tot die tijd je bestelling online door te geven: via de webshop of het contactformulier.

bottom of page