De workshops van brei- en hobbywinkel Elodia in het Meetjesland

Haken, breien en ander creatief handwerk

Wil je leren breien of haken? Dan ben je van harte welkom bij Elodia in Waterland-Oudeman. Ik geef al 35 jaar workshops en leer verschillende steken en technieken aan. Van de eenvoudigste steek tot rondbreien, complexe jacquard motieven en mooie kabels. Met de juiste tips maak je straks zelf leuke sokken, trendy vesten, warme sjaals en mutsen. Of wat dacht je van poppenkleedjes en een wandtapijt …

Daarnaast kan ik je ook andere creatieve vaardigheden bijbrengen. Ik geef workshops in macramé en gevarieerd handwerk om dromenvangers, mandala’s, lampenkapjes, lappendekens en zelfs kerstversiering te maken.

Het gaat er sowieso altijd gezellig aan toe en je zal er versteld van staan hoe goed het je afgaat. Met mijn hulp én de aanmoediging van de andere deelnemers kom je stellig tot een verrassend resultaat. Dat bovendien uniek is want je vindt het in geen enkele winkel!

Uitstel maar geen afstel

Om voor de hand liggende redenen staan mijn cursussen in deze coronatijd op een laag pitje. Maar zodra het mogelijk is, start ik ze weer op. Hou deze pagina dus zeker in de gaten. Eens de toestand genormaliseerd is, vind je hier weer een mooi en divers aanbod van leuke workshops.

Elodia

Geïnteresseerd in breien, haken of ander handwerk? Neem dan deel aan een van de workshops van Elodia in Waterland-Oudeman bij Eeklo.